Som un grup de joves, acompanyats per un claretià, que el 7 d’agost vam ser a Vic. Veníem de Colmenar Viejo, Segovia i Madrid.

Veníem de passar una setmana a Taizé: trobada, oració, senzillesa, servei … I com a grup claretià, el final del nostre pelegrinatge va ser a Vic: tot un matí  per a veure el museu claretià, reposar i compartir l’experiència viscuda a Taizé. Vam acabar amb la celebració d’una eucaristia a la cripta, al costat de les restes del Pare Claret.

Agraïm a la Casa d’Espiritualitat, l’acollida, el descans i el menjar, així com l’acompanyament a la visita del museu claretià. Alguns del grup ja l’havien vist feia alguns anys, però per a d’altres era la primera vegada.

Sempre és interessant recordar les nostres arrels, per a saber qui som i què estem cridats a ser.

La vida de Claret és font d’inspiració per als joves que busquen orientar la seva vida i per a  anar descobrint camins de lliurament generós. Moltes gràcies!

 

 

 

Missioners Claretians – Província de Santiago