El dia 25 de gener de 2019,  sis Missioneres Claretianes vam tenir el privilegi de veure la Casa Mare dels Missioners Claretians a Vic. Érem quatre juniores procedents d’Indonèsia, Vietnam i la República Democràtica del Congo; una professa perpètua d’aquest últim país i la prefecta General de Formació.

Els missioners ens van rebre calorosament. El P. Josep Rovira ens va acompanyar pels llocs on Claret havia estat a la ciutat de Vic. El P. Placide Sumbula va presidir l’Eucaristia a la Cripta-Sepulcre i ens va guiar pel museu. Estàvem molt emocionades en veure les pertinences del nostre Fundador; hi vam trobar molta vida. Després, el pare Carlos Sánchez ens va acompanyar en el recorregut per les instal·lacions del centre  d’Espiritualitat Claretiana (CESC).

Va ser una gran benedicció per a cadascuna de nosaltres fer aquesta experiència. Que l’esperit missioner del P. Claret segueixi enfortint la nostra fe, alimentant la nostra esperança i amor per a anunciar l’Evangeli com a Missioneres Claretianes.

Moltes gràcies!

 

Gnes. Amilbia, Aimerance, Bienvenue, Yuli, Lilian y Hoan, RMI.