Acaba de sortir el nou volum d’aquesta publicació: “Studia Claretiana XXXIII” , 240 pp.

El lector pot trobar a l’apartat corresponent d’aquest web el text complet del volum i els índexs.

Els estudis versen sobre temàtiques en part o totalment inèdites sobre Claret, com és ara: la comunitat de Claret a Madrid; l’enviament de seminaristes a Cuba en temps de l’Arquebisbe, gràcies a la mediació de la primitiva comunitat de Vic; què van dir la premsa nord-americana i anglesa sobre la presència de Claret a Cuba i a Madrid; una lectura psicoanalítica de la “gràcia gran”; Claret evangelitzador en una època de canvi; la visita del Confessor de la Reina al santuari extremeny de la Mare de Déu de Guadalupe.

Tot això, fruit d’investigacions dels Claretians, PP. J. Sidera, S. Blanco, R. Urrabazo, P. Veliyannoor i C. Sánchez. Tanca el volum la Carta d’octubre 2018 del P. General, Vattamattam. Per a més detalls i altres temàtiques menors, vegeu la “Presentació” (pàg. 3-5) i l’índex del volum (pp. 235-240). Studia Claretiana – 2018