Continuant amb el nostre treball de digitalització, aquest mes de desembre us oferim un nou llibre de gran importància per al coneixement de la figura de Claret:

SAN ANTONIO MARIA CLARET ESCRITOS MARIANOS

Edició preparada per Jesús BERMEJO, CMF

Estudi preliminar per Josep Maria VIÑAS, CMF

Presentació de Gustavo ALONSO, CMF Superior General

PUBLICACIONES CLARETIANAS MADRID 1989

A la introducció, podem llegir:

“En aquest volum d’Escrits marians de Sant Antoni Maria Claret es reprodueix la major part dels textos del sant sobre la Mare de Déu, publicats per ell en els seus llibres, opuscles i fulls volants des que va començar la seva llarga sèrie de publicacions, al 1843, fins a la seva mort, al 1870. Els hem col·locat cronològicament, per tal que el lector pugui constatar l’evolució del seu pensament. La transcripció dels textos és fidel, tot i que s’ha adoptat l’ortografia moderna. Els títols generals i alguns dels subtítols són nostres, i també les introduccions a cadascun dels textos. Totes les il·lustracions de la Mare de Déu figuren a les obres del P. Claret. Algunes d’elles, com es pot veure, les explica detalladament el mateix sant”.

Aquest nou material queda permanentment penjat a l’apartat de Recursos-Escrits Marians de menú principal de la nostra pàgina web.

Consultar el text