Del 22 al 25 de Febrer 2020 han vingut a visitar els llocs Claretians un grup de Claretians que estan estudiant a la Facultat dels PP. Jesuïtes a Frankfurt am Main (Alemanya).

Els seus noms són: Anthony Vergen Lambert (Sri Lanka), Venansius Pilenthiran (Sri Lanka), Vinoraj Philix Arulnesan (Sri Lanka), Ugbede Martins Omale (Nigèria), Johnson Perianayagam (Índia), Wilibrodus Kanul (Indonèsia), Evans Iregi Njiraini ( Kenya), Ugin Prem Kumar Arockiasamy (Índia). En el seu viatge a Espanya els acompanyava el P. Roland Onuekwusi (Nigèria), el qual forma part del grup dirigent “La Farga” (Los Negrales, Espanya).

El primer dia van recórrer els passos de Claret per Vic i pels primers pobles on ell va predicar (Viladrau, Espinelves, Seva, Santa Eugènia).

Van celebrar i van pregar davant el sepulcre del nostre Sant Pare Fundador, després de visitar també el Museu Claretià i el Centre CESC.

A l’endemà van continuar la seva peregrinació visitant Sallent, l’ermita de Fussimanya i, a la tarda, el Santuari-Monestir de Montserrat, que Claret va visitar quatre vegades i on també va predicar.

El dia 25 al matí van sortir cap a Barbastre per a conèixer el lloc del martiri i pregar davant les restes dels nostres Beats màrtirs; després van continuar viatge cap a Madrid. Gràcies, germans, per la vostra visita! Us desitgem que aquesta densa i rica experiència hagi omplert d’entusiasme la vostra vida missionera. (cescvic.org).