Amb motiu del 150 aniversari de la mort del Pare Claret, l’Editorial “Difusión” ha publicat un simpàtic i original llibret (42 pp.), en català i castellà, titulat: “Sant Antoni Maria Claret. Paraula i compromís”.

Conté 20 il·lustracions a tot color d’en Lluís Filella, acomodades a un públic juvenil, i el text ha sigut adaptat per l’Anna Martorell, pedagoga.

L’ originalitat també està en que els textos, molt breus i assenyalant moments cabdals de la vida del P. Claret, els explica en primera persona el mateix Sant, inspirant-se en la seva Autobiografia autèntica.

A l’ última plana hi ha una invitació a preguntar-se: “Què puc fer jo?”. Una pregunta que admet moltes respostes, com són una vida cristiana com cal i una invitació a seguir fins i tot les seves petjades vocacionals missioneres.

És un intent ben reeixit d’apropar Claret i la seva vida i missió al públic més jove.

Qui desitgi tenir-ne exemplars per a posar a disposició del públic, pot posar-se en contacte amb:

Ignasi Ametlla i Guxens

Difusión Publicaciones y Videos

[email protected] – Tel. (0034) 619 224 555

www.difusionpv.org